Pondělí 4. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Špenátová s vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Caesar burger s kuřecím prsíčkem, slaninou, parmezánem a salátem s Caesar dresinkem, smažené hranolky | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Pšeničná tortila s trhaným vepřovým masem, ledovým salátem, rajčaty a dresinkem ze zakysané smetany | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Obědový salát s Mozzarellou balenou v anglické slanině, sladkokyselou zálivkou a rozpečeným toustem | 119 Kč |
Úterý 5. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí flank steak s grilovanou zeleninou, pepřovou omáčkou a americkým bramborem | 169 Kč |
MENU 1 | |
200g Pečená BBQ křídla s bramborovou kaší a okurkovým salátem | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Čočka na kyselo s klobásou, sázeným vejcem, cibulkou a čerstvým chlebem | 119 Kč |
Středa 6. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Žampionový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
350g Konfitované kachní stehno s červeným zelím, bramborovým knedlíkem a smaženou cibulkou | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Sekaná pečeně s bramborovou kaší, silnou omáčkou a kyselou okurkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Špagety s rajčatovou polpou, cuketou, olivami a parmezánem | 119 Kč |
Čtvrtek 7. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Gulášová s bramborem a hovězím masem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Vepřová panenka v úpravě sous vide s omáčkou z pravých hřibů a smetany, šťouchaný brambor | 169 Kč |
MENU 1 | |
220g Pečené kuřecí stehno s dušenou rýží a kyselou okurkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažený květák s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 119 Kč |
Pátek 8. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Kulajda s houbami, bramborem a vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Španělský ptáček z hovězího masa s dušenou rýží s petrželkou | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta se sázeným vejcem, omáčkou demi glace a smaženými hranolky | 119 Kč |
MENU 2 | |
200g Kynuté borůvkové knedlíky s polonézou s máslem a zakysanou smetanou | 119 Kč |