Pondělí 22. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Čočková s klobásou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí flank steak s grilovanou zeleninou, pepřovou omáčkou a šťouchaným bramborem s cibulkou | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Pšeničná tortila s kuřecím masem, ledovým salátem, rajčaty a bylinkovým dipem, hranolky | 119 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený Eidam s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 119 Kč |
Úterý 23. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Medová kuřecí prsíčka na restované kukuřici s anglickou slaninou, pečené brambory Grenaille | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí na houbách s dušenou rýží | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Smažený řízek z vepřové kotlety, bramborová kaše s máslem, kyselý okurek | 119 Kč |
Středa 24. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Květákový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka s houbovou omáčkou se smetanou, bramborový gratin | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko zapečené s rajčaty a Mozzarellou, máslový kuskus | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Lasagne s boloňským ragů z hovězího masa a kořenové zeleniny, Mozzarella | 119 Kč |
Čtvrtek 25. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Tomatová s bazalkou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
250g Caesar salát s kuřecím prsíčkem, slaninou, vejcem, parmezánem a rozpečenou bylinkovou bagetou | 169 Kč |
MENU 1 | |
150g Sekaná pečeně s vařeným bramborem s máslem a listovým salátem s rajčaty | 119 Kč |
MENU 2 | |
200g Domácí dukátové buchtičky s cukrem a vanilkovým krémem | 119 Kč |
Pátek 26. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Gulášová s bramborem a hovězím masem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
350g Konfitované kachní stehno s červeným zelím a bramborovým knedlíkem, smažená cibulka | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše s máslem, znojemská okurka | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Srbské vepřové rizoto se zeleninou a strouhaným Eidamem, kyselá okurka | 119 Kč |