Pondělí 20. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Francouzská cibulačka s opečeným toustem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Španělský ptáček z hovězí roštěné s dušenou rýží s petrželkou | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s grilovanou zeleninou a máslovým kuskusem | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Vykoštěné vepřové koleno se špekovou kapustou a domácím bramborovým knedlíkem | 119 Kč |
Úterý 21. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Fazolová s klobásou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená vepřová BBQ žebra s nakládanou zeleninou, hořčicí a rozpečeným chlebem s bylinkovým máslem | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí na houbách s dušenou rýží | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažený květák s vařeným bramborem s máslem a tatarskou omáčkou | 119 Kč |
Středa 22. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Uzený vývar s masem a kroupami | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka se smetanovou omáčkou z pravých hřibů a bramborovým gratinem | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko zapečené s rajčaty a Mozzarellou, bazalková omáčka, smažené hranolky | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Vepřová roláda se šťouchaným bramborem, silnou omáčkou a česnekovou majonézou | 119 Kč |
Čtvrtek 23. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hráškový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí Cordon bleu se šunkou a sýrem, bramborovou kaší s máslem a rajčatovým salátem s červenou cibulí | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Uzená krkovice s křenovou omáčkou a domácím kynutým knedlíkem | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Míchaný listový salát se zeleninou, grilovaným hermelínem, medovo-hořčičným dresinkem a rozpečeným toustem | 119 Kč |
Pátek 24. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Dýňová | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí burger s cheddarem, zkaramelizovanou cibulí, ledovým salátem, smaženými hranolky a chilli majonézou | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Holandský řízek se sýrem, bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Těstovinový salát se zeleninou, vepřovou šunkou, vařeným vejcem a dresinkem ze zakysané smetany | 119 Kč |