Pondělí 29. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Medová kuřecí prsíčka na restované kukuřici s anglickou slaninou, omáčkou demi-glace a pečenými Grenaillemi | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Lehce pikantní masová směs se zeleninou, smažené hranolky, domácí tatarka | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Srbské vepřové rizoto se sýrem Eidam a kyselým okurkem | 129 Kč |
Úterý 30. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Mexická polévka s hovězím masem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Vepřová panenka sous-vide s dijonskou omáčkou a pečenými bramborovými dukátky | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí na houbách s dušenou rýží | 129 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažený květák s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 129 Kč |
Středa 1. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Špenátová s vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Caesar salát s kuřecím prsíčkem, vařeným vejcem, slaninou, parmezánem a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta v domácím bramboráku se salátem Coleslaw | 129 Kč |
MENU 2 | |
2ks Koprová omáčka s vejci a vařeným bramborem | 119 Kč |
Čtvrtek 2. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hráškový krém se smetanou a krutonem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí roštěná z grilu, restované zelené fazolky se slaninou, pepřová omáčka, šťouchaný brambor s cibulkou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí soté se zeleninou a kari, máslový kuskus | 129 Kč |
MENU 2 | |
150g Sekaná pečeně s bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 129 Kč |
Pátek 3. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zelná s klobásou a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkami se šlehačkou | 185 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený vepřový řízek s vařeným bramborem a okurkovým salátem | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Lasagne se smetanovým špenátem a kuřecím masem | 129 Kč |