Pondělí 8. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hráškový krém s krutonem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Steak z hovězí roštěné s vídeňskou cibulkou, pepřovou omáčkou se smetanou a šťouchaným bramborem | 209 Kč |
MENU 1 | |
200g Kuřecí stehno na paprice s těstovinou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Mexický zeleninový salát s kukuřicí, rajčaty, kuřecím prsíčkem, sweet chilli omáčkou, rozpečenou tortilou a zakysanou smetanou | 149 Kč |
Úterý 9. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Valašská kyselice | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Vepřový texas steak se švestkovou omáčkou a smaženými batátovými hranolky | 219 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí na houbách s dušenou rýží s petrželkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
130g Kuřecí prsíčko v kari těstíčku s bramborovou kaší s máslem, zeleninový salátek | 139 Kč |
Středa 10. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí řízek Cordon bleu se šunkou a sýrem, bramborová kaše s máslem, rajčatový salát | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu, omáčka z dijonské hořčice, americké brambory | 139 Kč |
MENU 2 | |
130g Segedínský guláš z vepřové plece s kynutým knedlíkem | 139 Kč |
Čtvrtek 11. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Špenátová s rozšlehaným vejcem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Caesar salát s kuřecím prsíčkem, vejcem, slaninou, italským sýrem a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 205 Kč |
MENU 1 | |
150g Lehce pikantní masové nudličky se zeleninou v domácím bramboráku, salát Coleslaw | 139 Kč |
MENU 2 | |
2ks Koprová omáčka s vejci a vařeným bramborem | 139 Kč |
Pátek 12. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Gulášová s hovězím masem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Konfitované kachní stehno s červeným zelím, smaženou cibulkou a domácím bramborovým knedlíkem | 219 Kč |
MENU 1 | |
150g Vepřový gyros s Tzatziky a smaženými hranolky | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety Aglio olio s česnekem, feferonkou a sýrem Gran biraghi | 139 Kč |