Pondělí 1. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Frankfurtská s párkem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
350g Konfitované kachní stehno se šouletem z krup a hrachu, smažená cibulka | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Lehce pikantní masové nudličky "flamendr" se zeleninou, smažené hranolky | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Špagety Aglio olio s česnekem, feferonkou a italským sýrem | 119 Kč |
Úterý 2. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar se zeleninou a játrovou rýží | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený řízek Porthaus z hovězí roštěné, bramborová kaše s máslem, kyselý okurek | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko z grilu, omáčka z modrého sýra, máslový kuskus | 119 Kč |
MENU 2 | |
200g Pečená jitrnice a uzená krkovice s bílým sudovým zelím, vařeným bramborem a smaženou cibulkou | 119 Kč |
Středa 3. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zelná s klobásou a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Mix gril z hovězí roštěné, vepřové panenky a kuřecích prs, omáčka demi glace, zeleninový salát, česneková majonéza, opékané brambory | 169 Kč |
MENU 1 | |
300g Lasagne s boloňským ragů z hovězího masa a sýrem Mozzarella | 119 Kč |
MENU 2 | |
2ks Koprová omáčka s vejci a vařeným bramborem | 119 Kč |
Čtvrtek 4. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zeleninový krém se smetanou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí pivní guláš s domácími bramboráčky a červenou cibulí | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová krkovice na grilu, omáčka z dijonské hořčice, americké brambory | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažený květák s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 119 Kč |
Pátek 5. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Kulajda s houbami, vejcem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Burger s trhaným vepřovým masem, červenou cibulí, ledovým salátem a rajčaty, hranolky, BBQ omáčka | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s vídeňským bramborovým salátem bez majonézy | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Kuřecí soté se zeleninou, smetanou a dušenou rýží | 119 Kč |