Pondělí 12. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Špenátová polévka s vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Medové kuřecí prsíčko na restované kukuřici s anglickou slaninou, omáčka demi glace, pečené brambory Grenaille | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Lehce pikantní masové nudličky se zeleninou, smažené hranolky, tatarská omáčka | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé sudové zelí, smažená cibulka | 119 Kč |
Úterý 13. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka, omáčka z pravých hřibů, bramborový gratin se smetanou a tymiánem | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s grilovanou zeleninou, máslový kuskus | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Těstovinový salát s vejcem, vepřovou šunkou, zeleninou a jogurtovým dresinkem s bylinkami | 119 Kč |
Středa 14. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Žampionový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Burger s trhaným vepřovým masem v BBQ marinádě, ledový salát, rajče, hranolky a česneková majonéza | 169 Kč |
MENU 1 | |
220g Pečené kuřecí stehno, divoká rýže, rajčatový salát | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Čočka na kyselo s klobásou, sázeným vejcem a kyselou okurkou, čerstvý chléb | 119 Kč |
Čtvrtek 15. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Luštěninová polévka se zeleninou a uzeninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Kachní prsíčko v úpravě sous vide na pšeničných nudlích s kari, smetanou, karotkou a pórkem | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřový závitek s kysaným zelím a slaninou, šťouchaný brambor s cibulkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažený květák s vařeným bramborem s máslem a domácí tatarskou omáčkou | 119 Kč |
Pátek 16. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Gulášová s hovězím masem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Španělský ptáček z hovězího masa s dušenou rýží s petrželkou | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí řízek v Corn-flakes, bramborová kaše s máslem, znojemská okurka | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety s rajčatovou polpou a italským sýrem Gran biraghi | 119 Kč |