Pondělí 18. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Mexická s fazolemi a kukuřicí | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Kachní prso sous-vide marinované v růžovém pepři, bourbonu a uzené soli, pečené brambory grenaille, višňové chutney | 205 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prso s brokolicí na páře, máslové brambory s petrželkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Šopský salát s balkánským sýrem a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 139 Kč |
Úterý 19. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s kořenovou zeleninou a nudlemi | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Filovaná vepřová panenka na pappardellích se smetanou, liškami, rukolou a parmezánem | 205 Kč |
MENU 1 | |
100g Smažený sýr s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Srbské vepřové rizoto se zeleninou, sypané eidamem, sterilovaný okurek | 139 Kč |
Středa 20. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Žampionový krém | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Grilovaný kozí sýr na listech salátu s červenou řepou, čerstvou zeleninou, medovo-hořčičný dresink, bylinková bageta | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko se sušenými rajčaty, máslovou tarhoní a bazalkovou omáčkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
180g Rakouský kynutý Germknödel s povidly ,vanilkovým krémem a mákem | 139 Kč |
Čtvrtek 21. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Cizrnová s rajčaty | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Pečený pstruh na másle a čerstvých bylinkách s pažitkovým kuskusem a zeleninovým salátkem | 205 Kč |
MENU 1 | |
150g Masové ražničí se slaninou, opékané brambory a česneková majonéza | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Sekaná pečeně plněná párkem s bramborovou kaší, zelný salát | 139 Kč |
Pátek 22. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zelná s klobásou a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí pečeně na víně se sušenými brusinkami, bramborový dortík s jarní cibulkou | 195 Kč |
MENU 1 | |
300g Boloňské lasagne s mletým hovězím masem, cherry rajčátky a bazalkovým pestem | 139 Kč |
MENU 2 | |
130g Vepřová krkovice na grilu s dijonskou omáčkou a americkými bramborami | 139 Kč |