Pondělí 20. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Rajčatová s bazalkou | 29 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu, hořčičná omáčka, americké brambory, zeleninový salátek | 139 Kč |
MENU 2 | |
180g Smažený květák s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 139 Kč |
Úterý 21. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou | 29 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí znojemská pečeně s kynutým knedlíkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Boloňské lasagne s ragů z hovězího masa, kořenové zeleniny a drcených rajčat, mozzarella | 139 Kč |
Středa 22. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zeleninová | 29 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí kung pao se zeleninou a arašidy, dušená jasmínová rýže | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Burrito s trhaným vepřovým masem v BBQ marinádě, fazolemi a kukuřicí, hranolky, pikantní majonéza | 139 Kč |
Čtvrtek 23. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Květákový krém s muškátovým oříškem | 29 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko v kari těstíčku s mačkaným bramborem a zeleninovým salátkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
180g Rakouský kynutý knedlík "Germknödel" s povidly, mákem a vanilkovým krémem | 139 Kč |
Pátek 24. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Česneková s vejcem, bramborem a chlebovým krutonem | 29 Kč |
MENU 1 | |
200g Pečené kuřecí stehno a la bažant se slaninou, bílým zelím a bramborovým knedlíkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažený karbanátek s bramborovu kaší s máslem a zeleninovým salátkem | 139 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
TÝDENNÍ TIP 1. 150g Hovězí svíčková na smetaně s kynutým knedlíkem a šlehačkou s brusinkami | 195 Kč |
- | |
TÝDENNÍ TIP 2. 150g Pappardelle s vepřovou panenkou, liškami, pravými hřiby, smetanou a parmezánem | 245 Kč |
- | |
TÝDENNÍ TIP 3. 300g Salát Waldorf s kuřecím prsíčkem, celerem, hrozny, jablky, zakysanou smetanou a rozpečenou bagetkou | 229 Kč |