Pondělí 23. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Květákový krém s krutonem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
220g Vepřový T-bone steak s pepřovou omáčkou, bramborovým gratinem s bylinkami a smetanou, zeleninový salátek | 205 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí na houbách s dušenou rýží | 139 Kč |
MENU 2 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s kari omáčkou a pečeným bramborem | 139 Kč |
Úterý 24. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Medová kuřecí prsíčka na restované kukuřici s anglickou slaninou, pečenou bramborou a česnekovým dipem | 199 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený sýrový špíz s klobásou, vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
200g Rakouský kynutý knedlík "Germknodel" se švestkovými povidly, mákem a vanilkovým krémem | 135 Kč |
Středa 25. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Čočková s uzeninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Fetuccini s lososem, chřestem, smetanovou omáčkou, cherry rajčaty a rukolou | 199 Kč |
MENU 1 | |
150g Vepřový gyros s Tzatziky a smaženými hranolky | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Selský salát s kuřecími stripsy, sázeným vejcem a pečenou bramborou | 139 Kč |
Čtvrtek 26. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zeleninová Minestrone | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Vepřová krkovice s cibulovo-hořčičnou krustou, slaninovou omáčkou a americkým bramborem | 199 Kč |
MENU 1 | |
200g Pečené kuřecí stehno s dušenou rýží a okurkovým salátem | 139 Kč |
MENU 2 | |
2ks Koprová omáčka s vejci a vařeným bramborem s máslem | 135 Kč |
Pátek 27. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Česnečka s vejcem, bramborem a chlebovým krutonem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Burger s trhaným vepřovým masem v BBQ marinádě, hranolky a česnekovou majonézou | 199 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený vepřový řízek s vídeňským bramborovým salátem | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Mexické fazole s kukuřicí a rajčaty, grilovanou klobásou a čerstvým chlebem | 135 Kč |