Pondělí 3. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zeleninová | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Kachní prsíčko v úpravě sous vide s glazovanou karotkou a bramoborovým pyré | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu, omáčka z modrého sýra, smažené hranolky | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Obědový salát s grilovaným hermelínem, brusinkami a medovo-hořčičným dresinkem, rozpečený toust | 129 Kč |
Úterý 4. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Čočková s uzeninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Vepřový T-bone steak se smetanovou omáčkou s pepřem, americké brambory, zeleninový salát | 195 Kč |
MENU 1 | |
200g Pečená kuřecí křídla s dušenou rýží a okurkovým salátem | 129 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažené žampiony s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 129 Kč |
Středa 5. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Kuřecí supreme na šafránovém risotu s rukolou, cherry rajčaty a parmezánem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem, smažená cibulka | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Zapečené brambory s uzeným masem a zeleninou, kyselý okurek | 129 Kč |
Čtvrtek 6. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Česneková s vejcem, bramborem a chlebovým krutonem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí Cordon bleu se šunkou a sýrem, steakovými hranolky, domácí tatarkou a zeleninovým salátkem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí na houbách s dušenou rýží | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s grilovanou zeleninou a máslovým kuskusem | 129 Kč |
Pátek 7. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Kulajda s vejcem, houbami a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s domácím kynutým knedlíkem a brusinkami se šlehačkou | 185 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší s máslem, kyselý okurek | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety Aglio olio s česnekem, feferonkou a italským sýrem | 129 Kč |