Pondělí 7. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Fazolová s klobásou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Konfitovaná hovězí líčka s kořenovou zeleninou a červeným vínem, šťouchané brambory s cibulkou | 195 Kč |
MENU 1 | |
150g Smažené rybí filé s vařeným bramborem s máslem, míchaný zeleninový salát | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Obědový salát s pečenými BBQ křídélky a rozpečenou bylinkovou bagetou | 129 Kč |
Úterý 8. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená vepřová žebra s nakládanou zeleninou, hořčicí, BBQ omáčkou a čerstvým chlebem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí na houbách s dušenou rýží | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Kuřecí prsíčko s kari omáčkou a pečeným bramborem | 129 Kč |
Středa 9. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Brokolicový krém s krutony | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Club sandwich s kuřecím prsíčkem, slaninou, ledovým salátem, rajčaty, smaženými hranolky a bylinkovou majonézou | 195 Kč |
MENU 1 | |
150g Sekaná pečeně s bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 129 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažená drůbeží játra s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 129 Kč |
Čtvrtek 10. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Pórková s vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí burger se slaninou, salátem, sázeným vejcem, hranolkami a pikantní majonézou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřový gyros s pečeným cibulovým bramborem a salátem Tzatziky | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Zapečené těstoviny s uzeným masem, zeleninou a kyselým okurkem | 129 Kč |
Pátek 11. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Kulajda s houbami, vejcem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s domácím kynutým knedlíkem a brusinkami se šlehačkou | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený vepřový řízek s bramborovou kaší a kyselým okurkem | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety s boloňským ragů z hovězího masa a drcených rajčat, italský sýr | 129 Kč |