Pondělí 8. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Kulajda s vejcem, houbami a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka na Gnocchi se smetanou a houbami, italský sýr Gran Biraghi | 169 Kč |
MENU 1 | |
100g Smažený sýr s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
200g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé kysané zelí, smažená cibulka | 119 Kč |
Úterý 9. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Anglický Roastbeef s křenovou remuládou, zeleninovým salátkem a smaženými hranolky | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s grilovanou zeleninou a máslovým kuskusem | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Lasagne s boloňskou omáčkou s hovězím masem a sýrem Mozzarella | 119 Kč |
Středa 10. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Gulášová polévka s hovězím masem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Steak z vysoké hovězí roštěné se sázeným vejcem, klobásou a křenem, pečené brambory Grenaille, omáčka demi glace | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený vepřový řízek s bramborovým salátem s majonézou | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Čevabčiči s červenou cibulí, hořčicí a kečupem, opékané brambory | 119 Kč |
Čtvrtek 11. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Fazolová s klobásou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Burger s trhaným vepřovým masem, ledovým salátem, hořčicí a cibulí, smaženými hranolky a česnekovou majonézou | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí na houbách s dušenou rýží | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Čočka na kyselo s klobásou, sázeným vejcem, znojemskou okurkou a čerstvým chlebem | 119 Kč |
Pátek 12. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Žampionový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Konfitované kachní stehno s červeným zelím, bramborovým knedlíkem a smaženou cibulkou | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu s máslovým hráškem a karotkou, bramborová kaše | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Penne s tomatovou polpou, cuketou a italským sýrem | 119 Kč |